Oy Everon Ab

Hyvinvointiteknologia ja sen kehittäminen ovat Everonin keskiössä. Intohimonamme on edesauttaa yhteiskuntamme ikääntyneitä ja heikommassa asemassa olevia elämään terveempää, turvallisempaa ja vapaampaa elämää.

Hyvinvointiteknologiaa tuottava Oy Everon Ab on erikoistunut pilvipohjaisiin terveyden- ja sosiaalihuollon, eritoten hoiva-alan mobiiliratkaisuihin. Langattomia radioteknologisia ratkaisuja olemme toimittaneet jo vuodesta 1998. Kehitystyö hoivaympäristöihin alkoi vuonna 2004, jolloin pilvipalveluun perustuvat järjestelmät olivat vielä yleisesti tuntemattomia. Markus Merne, yrityksemme perustaja sekä toimitusjohtaja havaitsi tarpeen käyttäjälähtöisiin, asumismuodosta riippumattomiin hoitajakutsutuotteisiin. Vuosien varrella Everon on kasvattanut ratkaisuvalikoimaa ja laajentunut myös kansainvälisille markkinoille.

Pikafaktaa Everonista

  • Pääkonttori Turussa
  • Tytäryhtiöt Ruotsissa ja Iso-Britanniassa
  • Suomessa yli 500 asiakkuutta
  • Oma tuotekehitys
  • Patentoidut tekniset ratkaisut
  • Suurin omistaja sijoitusyhtiö Verso Capital
Markkinajohtajuus
Everon on yksi johtavista hyvinvointiteknologian toimittajista Pohjoismaissa. Ruotsissa Everon on markkinajohtaja ja alan nopeiten kasvanut toimittaja.
Kokemus ja omistautuneisuus
Everonilaisilla on paljon arvokasta kokemusta sekä omistautuneisuutta hyvinvointiteknologian kehitykseen. Osaamisemme yltää niin hoiva-alan tarpeisiin kuin tekniikkaan sekä innovointiin.
Patentoitu tekninen ratkaisu
Oma tuotekehityksemme takaa innovatiiviset ja asiakaslähtöiset ratkaisut. Kehittämässä on ammattitaitoinen henkilökunta, joista monella taustaa Nokialla ja Microsoftilla.

Mitä on hyvinvointiteknologia?

Hyvinvointiteknologia tai terveysteknologia on terveyttä, turvallisuutta sekä vapautta edistäviä teknologisia laitteita, sensoreita, tunnistimia sekä järjestelmiä. Everon on erikoistunut mobiilien, eli täysin langattomien hoitajakutsujärjestelmien tuottamiseen, mutta hyvinvointiteknologia pitää sisällään monia muita teknisiä ratkaisuja älykelloista lääketieteellisiin työkaluihin.

Hoitajakutsujärjestelmä pitää sisällään monia eri hyvinvointiteknologisia laitteita. Ajamme kokonaisjärjestelmien mukanaan tuomia etuja, kuten taloudellisten ja ajallisten resurssien vapautumista. Järjestelmämme koostuu hyvinvointiteknologisista laitteista, kuten kutsupainikkeistaturvapuhelimistalukkoratkaisuista, liiketunnistimista sekä monista muista lisälaitteista, mutta vasta näistä laitteista muodostettavan kokonaisjärjestelmän avulla hyödyt pääsevät todella esille.

Vankka perusta nopealle kasvulle

Everonin suurin omistusosuus on suomalaisella sijoitusyhtiö Verso Fund Ky:lla. Yhtiö sijoittaa johtavaa teknologiaa omaaviin kasvaviin ja spin off -yrityksiin.

“Suomalainen pääomasijoitusrahasto Verso Ventures näkee Everonissa suuren mahdollisuuden, koska se on johtava teknologiayritys suurilla ja kasvavilla markkinoilla. Olemme analysoineet terveydenhuollon teknologiamarkkinoita, ja Everonin ratkaisumalli tarjoaa vankan perustan nopealle kasvulle. Heidän ketteryytensä kehittää ja tuoda uusia ratkaisuja myös olemassa oleville asiakkailleen on erittäin merkittävä asia tulevaisuuden kehitykselle.”

– Jukka Rauhala, Partner, VersoVentures