Hoitajakutsu

Joustava laitekokonaisuus juuri sinun tarpeisiisi

Everonin hoitajakutsu on langaton järjestelmä, eli sen asentaminen ei vaadi ollenkaan kaapelointia.  Pilvipohjaiset työkalumme vähentävät myös esim. autoilua ja virrankulutusta kohteessa, kiinteisiin ratkaisuihin verrattuna. Pilvipohjaisuuden ansiosta suuri osa käyttäjien avustamisesta voidaan toteuttaa etänä ilman fyysisiä käyntejä.

Mikäli tarpeenne muuttuvat, pystymme helposti ja nopeasti mukauttamaan laitekokoonpanoa, eli maksatte ainoastaan niistä laitteista, joita oikeasti tarvitsette. Monenlaiseen tarpeeseen sopiva hoitajakutsu tuo taloudellista etua, jolloin esim. kunnat pääsevät vapauttamaan varoja muihin toimintoihin.

Pikafaktaa järjestelmästä

 

  • Pilvipohjainen, erittäin suojattu
  • Täysin skaalautuva ja joustava tarpeen mukaan
  • Sama ratkaisu asumismuodosta riippumatta
  • Yksi sovellus kaikille hälytyksille
  • Asiantunteva tuki, hälytysvastaanotto- ja hallintatyökalut samassa palvelussa

Origon hyvinvointihubi on monitoiminnallinen turvapuhelin

Everonin räätälöitävän, käyttäjäystävällisen ja kestävän hoitajakutsujärjestelmän ytimenä ovat hyvinvointihubit. Hyvinvontihubi toimii niin turvapuhelimena, tukiasemana kuin huonekojeena. Hubeihin yhdistetään lisälaitteita, kuten hälytyspainikkeita ja digitaalisia lukkoja tarpeidenne mukaan. Hyvinvointihubit välittävät tietoa sekä Everonin käyttöliittymään että sovellukseen, jonka kautta hälytysten vastaanottaminen on helppoa ja tehokasta.

Lisälaitteilla räätälöity hoitajakutsujärjestelmä

Everonin hoitajakutsujärjestelmän idea on sen skaalautuvuudessa ja muunneltavuudessa. Laitevalikoimaamme kuuluu laaja kirjo erilaisia lisälaitteita tehostamaan hoivatyötä. Muun muassa liiketunnistimmilla, vetonarukytkimillä, palovaroittimilla sekä vuodesensoreilla saamme räätälöityä kunkin asiakkaan tarpeita parhaiten vastaava kokonaisuus.</p> <p>Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään selvittämään juuri sinulle sopivan laitekokonaisuuden.