Kutsupainike ja henkilöturva — älykkäillä toiminnoilla varustetut hälytysnapit

Hälytyspainike on aina käyttäjänsä saatavilla. Everonin hälytyspainikkeet ovat pieniä, kevyitä, vesitiiviitä sekä tyylikkäästi muotoiltuja. Henkilöturva tuo lisäturvaa hoivatyön arkeen.

Helppokäyttöisiin hälytyspainikkeisiin saadaan aktivoitua kulunvalvontaa, kaatumisen tunnistusta tai aktiivisuuden seurantaa. Painikkeisiin on saatavilla normaalin hälytystoiminnon (hoitajakutsu tai henkilöturvahälytys vartiointiliikkeelle) lisäksi myös mahdollisuus integroitua lukkoihin ja toimia oven avaajina yksilöllisten asetusten mukaisesti. Everonin hälytyspainike varmistaa, että hälytys on varmasti lähetetty eteenpäin. Hälytyspainikkeen toiminnan jatkuva seuranta tarkoittaa, että testihälytyksiä ei tarvitse tehdä.

Hälytyspainikkeita voidaan käyttää ranteessa, kaulalla tai klipsillä vaatteisiin kiinnitettynä. Painike on saatavissa myös digitaalisella kellonäytöllä (PL-100W).

Henkilökunnalle tarkoitettu henkilöturva on ulkonäöltään samanlainen painike, mutta toiminnallisuudeltaan turvallisemman työnteon mahdollistava työkalu.

Pikafaktaa hälytyspainikkeesta


  • Vedenkestävä
  • Pitkä paristonkesto, noin 2 vuotta peruskäytössä
  • Automaattiset paristotasovaroitukset
  • Napin toiminnan jatkuva seuranta
  • Useita kiinnitys- ja rannekevaihtoehtoja
  • Kommunikointi EU-normien mukaisesti
  • Loki-ja raporttitoiminnot Everonin käyttöjärjestelmästä

Liikkuva henkilöturva on aina mukana

Henkilöturva auttaa vaarallisissa ja uhkaavissa tilanteissa sekä yksin työskenneltäessä. Android- sekä iPhone-puhelimissa toimivan Cyrstal Alarm -sovelluksen avulla apu on vain napin painalluksen päässä. Puhelimen jäljitysjärjestelmän avulla sovellus ilmoittaa sijainnin hälytyksen yhteydessä. Hyvin testattu ja varmistettu järjestelmä lähettää hälytyksen samanaikaisesti tekstiviestillä sekä mobiili-internetin kautta. Hälytyksiä voidaan myös ajastaa. Crystal Alarm vastaa vaarallista työtä tekevien ammattiryhmien toimialojen vaatimuksiin ja tarjoaa useita mahdollisia hälytyspolkuja. Hälytys voidaan toimittaa ennalta määritetylle hälytysryhmälle, työpaikan sisäiseen hälytyskeskukseen tai suoraan kansalliseen hälytyskeskukseen tai vartiointiyritykseen.

Aktiivisuus
Hälytyspainikkeeseen saadaan käyttäjäkohtaisesti aktivoitua aktiivisuudenseuranta, jonka perusteella on mahdollista käynnistää poikkeamahälytys. Poikkeamahälytys raportoi käyttäjänsä aktiivisuudessa tapahtuneesta muutoksesta.
Turvallisuus
Everonin hälytyspainike on ainutlaatuisen varmatoiminen. Kaikkia painikkeitamme valvotaan digitaalisesti jatkuvasti, mikä tuo turvaa sekä käyttäjälle että hoitavalle taholle.
Käyttäjäystävällisyys
Hälytyspainike on suunniteltu helpoksi ja mukavaksi käyttää ja käsitellä. Saavutettavat ratkaisut mahdollistavat hälytyksen aktivoinnin myös vaihtoehtoisilla tavoilla (mm. puhallis, ääni, katse sekä hipaisu). Painike on helppo liittää osaksi järjestelmäämme.

Hälytyspainike voidaan liittää myös näihin laitteisiin ja palveluihin

Origon hyvinvointihubi
Origon hyvinvointihubi
Origon on kaiken hyvinvointiteknologiamme keskipiste
Everon Mobile App
Everon Mobile App
Hälytysten vastaanottaminen sovelluksen kautta.
Avaimettomat lukkoratkaisut
Avaimettomat lukkoratkaisut
Älykkäät yksilölliset kulunvalvontaratkaisut & avaimeton lukonohjaus