Oy Everon Ab

Hyvinvointiteknologia ja sen kehittäminen ovat Everonin keskiössä. Haluamme auttaa yhteiskuntamme ikääntyneitä ja heikommassa asemassa olevia elämään terveempää, turvallisempaa ja vapaampaa elämää.

Hyvinvointiteknologiaa tuottava Oy Everon Ab on erikoistunut pilvipohjaisiin terveyden- ja sosiaalihuollon, eritoten hoiva-alan mobiiliratkaisuihin. Langattomia radioteknologisia ratkaisuja olemme toimittaneet jo vuodesta 1998. Kehitystyö hoivaympäristöihin alkoi vuonna 2004, jolloin pilvipalveluun perustuvat järjestelmät olivat vielä yleisesti tuntemattomia. Yrityksemme edesmennyt toimitusjohtaja Markus Merne havaitsi tarpeen käyttäjälähtöisiin, asumismuodosta riippumattomiin hoitajakutsutuotteisiin. 

Everonin oma vahva tuotekehitysosaaminen on mahdollistanut yrityksen pysymisen kehityksen kärjessä muuttuvien asiakastarpeiden saatossa. Ruotsin tytäryhtiö on jo saavuttanut markkinajohtajan aseman ja Iso-Britannian tytäryhtiö on hankkinut merkittäviä isoja asiakkuuksia UK:n digitalisoituvilla markkinoilla.

Pikafaktaa Everonista

 • Pääkonttori Turussa
 • Tytäryhtiöt Ruotsissa ja Iso-Britanniassa
 • Suomessa yli 500 asiakkuutta
 • Oma tuotekehitys
 • Patentoidut tekniset ratkaisut
 • Suurin omistaja sijoitusyhtiö Verso Capital
Markkinajohtajuus
Everon on yksi johtavista hyvinvointiteknologian toimittajista Pohjoismaissa. Ruotsissa Everon on markkinajohtaja ja alan nopeiten kasvanut toimittaja.
Kokemus ja omistautuneisuus
Everonilaisilla on paljon arvokasta kokemusta sekä omistautuneisuutta hyvinvointiteknologian kehitykseen. Osaamisemme yltää niin hoiva-alan tarpeisiin kuin tekniikkaan sekä innovointiin.
Patentoitu tekninen ratkaisu
Oma tuotekehityksemme takaa innovatiiviset ja asiakaslähtöiset ratkaisut. Kehittämässä on ammattitaitoinen henkilökunta, joista monella taustaa Nokialla ja Microsoftilla.

Mitä on hyvinvointiteknologia?

Hyvinvointiteknologia tai terveysteknologia on terveyttä, turvallisuutta sekä vapautta edistäviä teknologisia laitteita, sensoreita, tunnistimia sekä järjestelmiä. Everon on erikoistunut mobiilien, eli täysin langattomien hoitajakutsujärjestelmien tuottamiseen, mutta hyvinvointiteknologia pitää sisällään monia muita teknisiä ratkaisuja älykelloista lääketieteellisiin työkaluihin.

Hoitajakutsujärjestelmä pitää sisällään monia eri hyvinvointiteknologisia laitteita. Ajamme kokonaisjärjestelmien mukanaan tuomia etuja, kuten taloudellisten ja ajallisten resurssien vapautumista. Järjestelmämme koostuu hyvinvointiteknologisista laitteista, kuten kutsupainikkeistaturvapuhelimistalukkoratkaisuista, liiketunnistimista sekä monista muista lisälaitteista, mutta vasta näistä laitteista muodostettavan kokonaisjärjestelmän avulla hyödyt pääsevät todella esille.

webpc-passthru (68)

Vankka perusta nopealle kasvulle

Everonin suurin omistusosuus on suomalaisella sijoitusyhtiö Verso Fund Ky:lla. Yhtiö sijoittaa johtavaa teknologiaa omaaviin kasvaviin ja spin off -yrityksiin.

“Suomalainen pääomasijoitusrahasto Verso Ventures näkee Everonissa suuren mahdollisuuden, koska se on johtava teknologiayritys suurilla ja kasvavilla markkinoilla. Olemme analysoineet terveydenhuollon teknologiamarkkinoita, ja Everonin ratkaisumalli tarjoaa vankan perustan nopealle kasvulle. Heidän ketteryytensä kehittää ja tuoda uusia ratkaisuja myös olemassa oleville asiakkailleen on erittäin merkittävä asia tulevaisuuden kehitykselle.”

– Jukka Rauhala, Partner, VersoVentures

Ilmoita epäilyksistäsi

Verso sekä Everon yrityksenä uskovat täydelliseen läpinäkyvyyteen ja rehellisyyteen, koska ne ovat välttämättömiä minkä tahansa yrityksen kestävälle toiminnalle ja pitkän aikavälin menestykselle. Edellytämme Everon-yhtiötä sekä Verson portfolioyhtiöitä noudattamaan nykyaikaisia ​​hyvän hallintotavan periaatteita ja edistämään toiminnassaan tasa-arvoa, monimuotoisuutta ja vastuullisuutta. Siksi Verso tarjoaa ilmiantokanavan, joka on avoin kaikille. Pyydämme ilmoittamaan meille, jos havaitset tai epäilet laitonta toimintaa tai muita rikkomuksia. On erittäin tärkeää, että olemme tietoisia kaikista rikkomuksista, hallinnollisista epäkohdista, väärinkäytöksistä tai puutteista puuttuaksemme tällaiseen toimintaan ja parantaaksemme omaa toimintaamme.

Esimerkkejä asioista, joista voi ilmoittaa (lista ei ole kattava):

 • Epäily petoksesta, korruptiosta, rahanpesusta
 • Taloudellisten pakotteiden rikkominen
 • Virheellinen raportointi tai tietojen tai kirjanpidon manipulointi
 • Häirintä, syrjintä ja rasismi
 • Terveys- ja turvallisuusmääräysten rikkominen
 • Ympäristö- ja ihmisoikeuslakien rikkominen

Ennen kuin raportoit

Ilmianto tulee tehdä hyvässä uskossa. Ilmoittaja päättää, mitä tietoja annetaan. Ilmoittajan ei vaadita todistamaan tapahtumaa, toimintaa tai laiminlyöntiä. Jotta voimme suorittaa asianmukaisia ​​seurantatoimia, raportin tulisi kuitenkin sisältää mahdollisimman paljon yksityiskohtia ja mahdollisuuksien mukaan sitä tukevaa näyttöä.

Ilmoittajan nimi jää vain ilmoitusta käsittelevien tiedoksi. Emme salli minkäänlaista kostoa työntekijää kohtaan, joka ilmoittaa väitetystä väärinkäytöksestä hyvässä uskossa. Tietoinen väärän syytöksen esittäminen ei ole hyväksyttävää, ja se voi johtaa sakkoihin ja vahingonkorvauksiin. Ilmoittaja voi halutessaan tehdä ilmoituksen myös anonyymisti.

Prosessi

Ilmoittaja saa vastaanottokuittauksen seitsemän päivän kuluessa ilmoituksen vastaanottajalta. Kaikki ilmoitukset otetaan vakavasti ja ne tutkitaan. Ulkopuolisia neuvonantajia voidaan tarvittaessa käyttää luottamuksellisesti. Ilmoittaja saa ilmiannostaan palautteen 90 päivän kuluessa.