Juha Sarsama nimitetty Oy Everon Ab:n toimitusjohtajaksi

Juha Sarsama nimitetty Oy Everon Ab:n toimitusjohtajaksi

Oikeustieteen kandidaatti Juha Sarsama on nimitetty Oy Everon Ab:n toimitusjohtajaksi 1.7.2023 alkaen.

Juha on viimeksi toiminut Ilmatar Energyn toimitusjohtajana, ja sitä ennen hän toimi pitkään suomalaisen listatun pääomasijoittaja Panostaja Oyj:n toimitusjohtajana. Juha on myös Fondia Oyj:n hallituksen puheenjohtaja ja Business Finland Venture Capital Oy:n hallituksen jäsen.

”Juhan kokemus ja osaaminen kasvuyhtiöiden johtamisesta ja kasvattamisesta alallaan johtaviksi kansainvälisiksi yrityksiksi sopii erinomaisesti Everonin nopeaan kasvuun yhtenä johtavana vanhustenhoidon teknologiaratkaisujen toimittajana Euroopassa”, sanoo Everonin hallituksen puheenjohtaja ja Verso Capitalin osakas Mika Suomela. 

”Everonin ratkaisuilla ja niiden käytöllä luodaan parempaa vanhuutta – ratkaisuilla on merkitystä myös kansantalouden näkökulmasta hoivasuhteen kehityksen vuoksi. Tekemisen merkitys on siis hyvin selkeä ja olen ylpeä siitä, että pääsen mukaan Everonin matkaan ja osaksi hienoa organisaatiota”, toteaa Juha Sarsama.

Oy Everon Ab

Hyvinvointiteknologiaa tuottava Oy Everon Ab on erikoistunut pilvipohjaisiin terveyden- ja sosiaalihuollon, erityisesti hoiva-alan mobiiliratkaisuihin.

Yhtiö on toimittanut langattomia radioteknisiä ratkaisuja vuodesta 1998 ja digitaalisia turvaratkaisuja hoiva-alalle jo vuodesta 2004 jatkuvasti laajentaen toimintaansa ja asiakaskuntaansa.

Everonin oma vahva tuotekehitysosaaminen on mahdollistanut yrityksen pysymisen kehityksen kärjessä muuttuvien asiakastarpeiden saatossa. Ruotsin tytäryhtiö on jo saavuttanut markkinajohtajan aseman ja Iso-Britannian tytäryhtiö on hankkinut merkittäviä isoja asiakkuuksia UK:n digitalisoituvilla markkinoilla.