Mobiilit Q-Fog sprinklerit väistö-tilojen turvana Hopeaniemessä

Kun Rinnekodin Niittypellon muuttoa väistötiloihin suunniteltiin, oli turvallinen asuminen tärkeässä roolissa myös uusissa tiloissa. Vihdin Hopeaniemi täytti kaikki kriteerit, mutta paloturvallisuuden lisäämiseksi tarvittiin nopea ja joustava ratkaisu osaan uusista tiloista.

Everon on toimittanut Rinnekodille hoitajakutsu – ja turvajärjestelmiä jo toistakymmentä vuotta ja kun Rinnekodin palvelupäällikkö otti yhteyttä niin ratkaisu löytyi nopeasti: Q-Fogin mobiili vesisumusprinkleri joka on helppo ja nopea asentaa tiloihin, joissa tarvitaan lisää paloturvaa esimerkiksi asukkaan heikentyneen liikuntakyvyn takia.

Ensikontaktista laitteiden toimitukseen ja käyttöönottoon kului alle 4 viikkoa.

”Onpa se huomaamaton” oli ensimmäisiä kommentteja joita uusi turvalaite herätti. Henkilökunta piti erityisesti asennuksen nopeudesta ja siisteydestä, ja siitä että se ei haitannut yksikön normaalitoimintaa lainkaan. Yhden sprinkleriyksikön asennus kesti alle kaksi tuntia. Tärkeä asia oli myös että laitteet voidaan ottaa mukaan, kun vuokrasopimus kiinteistössä loppuvuonna päättyy.

Everon toimittaa Ruotsissa kehitettyjä ja valmistettuja Q-Fog mobiileja sprinkleriyksiköitä asiakkailleen Suomessa ja muualla Euroopassa. Q-Fog -vesisumusammuttimia on keväällä otettu käyttöön Hollanissa väliaikaistiloissa, missä hoidetaan kuntoutumisvaiheessa olevia Koronapotilaita.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä:

Kenneth Söderlund, p 0400481839