Everon UK julkistaa 10 vuoden kumppanuuden brittiläisen Clarion Housingin kanssa

Iso-Britannian johtavana digitaalisten terveys- ja hoitoratkaisujen toimittajana Everon on solminut yli 10 miljoonan euron 10-vuotisen kumppanuuden tuetun asumisen ketjun Clarion Housingin kanssa.

Lokakuusta 2021 alkaen Everon toimii ainoana hyvinvointiteknologiaratkaisujen toimittajana Clarionille, joka omistaa ja hallinnoi 125 000 kotia Isossa-Britanniassa.

Everon hoitajakutsujärjestelmä Clarion Housing

Everonin ratkaisut perustuvat yksittäisten käyttäjien jatkuvasti muuttuvien tarpeiden joustavaan huomioimiseen ja ratkaisut tarjoavat varmuutta niille, jotka tarvitsevat lisätukea. Everonin ainutlaatuinen kyky integroida ja toimittaa joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja tukee parhaiten Clarionin laajaa ja monipuolista asukaskuntaa.

Sopimus vahvistaa myös Everonin ja Doro Caren välistä suhdetta, sillä Doro on Clarionin päivystyskeskuspalvelun toimittaja. Yhteistyö jatkuu kokonaisvaltaisten ratkaisujen tarjoamisen osalta.

”Kumppanina Everon toteuttaa ja tukee Clarionin digitalisointia kaikissa vaiheissa”

Everon UK:n toimitusjohtaja Pete Kerly kommentoi sopimusta: ”Olen ylpeä siitä, että meidät valittiin Clarionin digitaalisten ja langattomien hoivaratkaisujen hovitoimittajaksi. Kumppanina Everon toteuttaa ja tukee Clarionin digitalisointia kaikissa vaiheissa ja varmistaa, että sen palvelut ovat toimivia sekä yhteensopivuuden ja tulevaisuuden kannalta kestäviä. Odotan innolla, että pääsemme ratkaisuillamme tukemaan heidän tuhansia asukkaitaan, jotta nämä voivat elää turvallista ja itsenäistä elämää Clarion-kodeissaan.”

Clarion Housingin kiinteistöpalvelujen johtaja Ian Morrison puolestaan toteaa: ”Olen iloinen siitä, että olemme pystyneet valitsemaan Everonin luotettavaksi kumppaniksi tälle tärkeälle työalueelle. Clarion on sitoutunut siirtymään digitaalisiin palveluihin ja tukemaan asukkaitaan uusimmilla digitaalisilla hoivaratkaisuilla.”

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä:

Markus Merne, toimitusjohtaja, Oy Everon Ab
markus.merne@everon.fi – 040 5200 100