Turvaa Mariestadin tapaan

Ruotsin yksikkömme on onnistuneesti suorittanut kokonaisvaltaisen hyvinvointiteknologian toimituksen Vänern-järven helmessä, Mariestadissa. Neljä vuotta sitten käydyn hankintaprosessin tuloksena voitiin kaksi vuotta sitten aloittaa aikamatka moderniin hyvinvointiteknologiaan. Nyt Everonin ratkaisut ovat kaikkien yli 800 kotihoidon asiakkaiden käytössä ja kaikki hoivalaitokset nauttivat samasta hyvinvointiteknologiasta.

Everonin hyvinvointiteknologian avulla yksinkertaistetaan arkea. Jotta myös henkilöstö voisi luottaa järjestelmiimme Ruotsin tiimimme on varmistanut kunnon koulutuksen ja perehdyttämisen kaikille; tämä on seikka, jonka Mariestadin IT-käsittelijä Karin Jonsson erityisesti nostaa positiivisena asiana.

Everonin tekniikan sydämessä on Origon hyvinvointihubi. Karin selventää lisäksi, että ”Käyttäjän omat tarpeet ovat sitten määräävä tekijä mitä laitteita liitetään järjestelmään hubin avulla, jotta Mariestadin käyttäjät voivat tuntea olonsa turvalliseksi.”. Yhteensä 64 erilaista laitetta voidaan liittää hubiin, kuten luonnollisesti rannehälyttimet mutta myös erilaiset kamerapohjaiset ratkaisut.

Olemme kiitollisia siitä, että saimme luottamuksen toimittaa modernin teknologiamme Mariestadiin ja että kaikki heidänkin käyttäjänsä ovat osa Everon-perhettä.

Lue Mariestadin oma uutisointi hyvinvointiteknologin osalta tästä >>